Висока продуктивність та екологічна пластичність у поєднанні з високими показниками хлібопекарної якості
Тип сорту: високоінтенсивного типу
Рекомендована технологія вирощування: для посіву на високих агрофонах
ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА:
РІЗНОВИДНІСТЬ: еритроспермум
РЕКОМЕНДОВАНА ЗОНА ВИРОЩУВАННЯ: Степ, Лісостеп, Полісся
ГРУПА СТИГЛОСТІ: скоростиглий (275 – 280 діб)
ВИСОТА РОСЛИН: короткостебловий (86 – 90 см)
РЕКОМЕНДОВАНІ СТРОКИ СІВБИ: середньоранні - середньопізні
НОРМА ВИСІВУ: 3,5 – 4,5 млн/га
ПОТЕНЦІЙНА ВРОЖАЙНІСТЬ: 8,4 – 9,5 т/га
НАПРЯМ ВИКОРИСТАННЯ: зерновий
МАСА 1000 НАСІНИН: 42 – 44 г
НАТУРА ЗЕРНА: 785 – 800 г/л
ВМІСТ БІЛКУ: 13,2 – 13,8 %
ВМІСТ КЛЕЙКОВИНИ: 28,4 – 32,3 %
СИЛА БОРОШНА: 340 – 410 о.а.